Περιποιηθείτε τα φρύδια σας

0
130 views

Η αρμονία σε ένα πρόσωπο καθορίζεται σε σημαντικό βαθμό από το σχήμα και το πάχος των φρυδιών, και γι’ αυτό δεν θα πρέπει να τα αμελείτε. Για να είναι καλοσχηματισμένα, φροντίστε τα συχνά και εύκολα ακολουθώντας τις συμβουλές μας.

 Η καλύτερη στιγμή για να βγάλετε τα φρύδια σας είναι μετά το ντους, που οι τρίχες είναι πιο μαλακές. Διαφορετικά, πριν ξεκινήσετε, απλώστε μικρή ποσότητα ενυδατικής κρέμας.
 Για ιδανικό αποτέλεσμα, επιλέξτε να τα βγάλετε σε φυσικό φως, γιατί το τεχνητό μπορεί να δημιουργήσει σκιές που θα σας μπερδέψουν.
Χτενίστε τα φρύδια σας προς τα πάνω με ένα ειδικό βουρτσάκι ή μια παλιά οδοντόβουρτσα για να ξεχωρίσει το φυσικό τους σχήμα.
Απλώστε μια λευκή ή ανοιχτόχρωμη σκιά στο κάτω μέρος του τόξου των φρυδιών, για να διακρίνετε καλύτερα τις τριχούλες που περισσεύουν και πρέπει να αφαιρέσετε.
 Επιλέξτε ένα τσιμπιδάκι με πλάγιο τελείωμα (είναι πιο αποτελεσματικό) και τραβήξτε την κάθε τρίχα προς τη μεριά που φυτρώνει.
Χρησιμοποιήστε ένα ψαλιδάκι για να κόψετε τις άκρες των ατίθασων τριχών που περισσεύουν στην πάνω μεριά των φρυδιών, αφού τα ξαναχτενίσετε προς τα πάνω.

  • Για να δείχνουν πιο πλούσια τα λεπτά σας φρύδια: Επιλέξτε ένα μολύβι ή μια σκιά στην απόχρωση που έχουν τα φρύδια σας. Χρωματίστε ελαφρά το τόξο των φρυδιών σας και στη συνέχεια βουρτσίστε με ένα ειδικό βουρτσάκι ή μια παλιά οδοντόβουρτσα για πιο φυσικό αποτέλεσμα.
  • Για να βρείτε τη σωστή απόσταση μεταξύ των φρυδιών σας: Κρατήστε ένα πινέλο ή στυλό κάθετα από το ρουθούνι ως το μάτι σας. Εκεί που καταλήγει η άκρη του, θα πρέπει να ξεκινάει το φρύδι σας.

Δείτε Επίσης!
Γιατί βασανίζεσαι τόσο πολύ όταν εμείς σου δίνουμε όλες τις απαντήσεις που αναζητάς; Η αυξητική
Η υγεία που αφορά την επιδερμίδα του σώματός μας είναι το ίδιο σημαντική με αυτή
Kομψά πέδιλα ή άνετες σαγιονάρες τώρα το καλοκαίρι αφήνουν εκτεθειμένα τα πέλματά μας. Aκολούθησε τις
Έχετε περάσει την ηλικία των τριάντα και σας απασχολούν ακόμα τα ανεπιθύμητα σπυράκια, η έντονη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here