Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο: Δε σχολιάζω τα του οίκου μου

«Δεν σχολιάζω θέματα συνεργατών εντός του κόμματος, είτε είναι πρώην πολιτικά στελέχη είτε είναι επαγγελματίες» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη συνεργασία του κόμματος με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

«Δεν σχολιάζω είτε πρόκειται για συμβούλους, για εργαζομένους της Κουμουνδούρου, όπως θες πες το. Δεν σχολίαζω τα του οίκου μου» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. «Τα πιστεύω μου είναι ξεκάθαρα και όλος ο κόσμος τα ξέρει. Από εκεί και πέρα χτίζουμε ένα κοινωνικό μέτωπο» συμπλήρωσε για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο που από χθες, κυκλοφορεί η είδηση ότι εντάσσεται στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πιστεύω ότι δεν έχω ανάγκη επικοινωνιολόγου» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, διευκρινίζοντας ότι «εγώ χαράζω την προσωπική επικοινωνιακή στρατηγική αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να χτίσουμε μια κυβερνητική παράταξη με δομές και όργανα. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη».

Σε άλλο σημείο σχολιάζοντας το μπόνους για τους δημόσιους υπάλλήλους, είπε ότι «δεν πρέπει να υπάρχουν αντίποινα για τους δημοσίους υπαλλήλους όταν αλλάζει η κυβέρνηση ούτε να δίνουμε μπόνους όταν αυτοί είναι φίλα προσκείμενοι…».

 

 

 

To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο: Δε σχολιάζω τα του οίκου μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button