Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Νίκη πρόκρισης στο Final Four του Βερολίνου ψάχνει το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ (21:15 Νοva Sports Prime, LIVE από το Newsit.gr) με το «τριφύλλι» να θέλει τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στο Final Four της Euroleague στο Βερολίνο.

Η πιο κρίσιμη ώρα έφτασε για τον Παναθηναϊκό, καθώς το σύνολο του Αταμάν στο game 5 των πλέι οφ της Euroleague ψάχνει τη νίκη ενάντια στην πολύ καλή Μακάμπι Τελ Αβίβ, για να μπορέσει να πάρει τη πρόκριση στο Final Four της Euroleague.

Η σειρά βρίσκεται στο 2-2, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν κάνει μια εντός και μια εκτός έδρας νίκη, κάτι που σημαίνει πως η αποψινή αναμέτρηση θα κρίνει την ομάδα που θα περάσει.

Μια αρκετά απαιτητική αναμέτρηση τόσο για τον γηπεδούχο Παναθηναϊκό, όσο και για την Μακάμπι, με το κλειστό του ΟΑΚΑ να είναι γεμάτο και το sold out να έχει πραγματοποιηθεί λίγες ώρες μετά την έκδοση των εισιτηρίων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αταμάν δεν αντιμετωπίζει κάποιο ζήτημα τραυματισμού, με τον Τούρκο τεχνικό μάλιστα να κάνει γνωστό πως στην δωδεκάδα του «τριφυλλιού» συμπεριλήφθηκε και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι των τελευταίων ετών για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να επιδιώκουν να περάσουν στο Final Four της Euroleague για πρώτη φορά από το 2012.

Η έκβαση της σειράς μέχρι στιγμής

Παναθηναίκός – Mακάμπι Τελ Αβίβ 87-91
Παναθηναίκός – Mακάμπι Τελ Αβίβ 95-79
Mακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναίκός 85-83
Mακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναίκός 88-95
Παναθηναίκός – Mακάμπι Τελ Αβίβ (21:15)

To άρθρο Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Νίκη πρόκρισης στο Final Four του Βερολίνου ψάχνει το «τριφύλλι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button