lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Έχω έναν «διακόπτη», μπορώ να τελειώσω σχέσεις σε πέντε λεπτά

Το πόσο έχει αλλάξει από τα 25 έως τα 44 αλλά και τη «διπλή ζωή» της ως χωρισμένη μαμά περιέγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου, σε μια σπάνια συνέντευξη στη νέα εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο Youtube.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε ότι «λυπάται» το κορίτσι που ήταν στα 25 και που νοιάζοταν για τη γνώμη των άλλων για εκείνη. Τώρα, είπε, το άγχος της είναι αν εκείνη θα συμπαθεί κάποιον.

«Έχω έναν ισχυρό διακόπτη. Μπορώ να τελειώσω σε μία μέρα μία ιστορία και με φιλικές σχέσεις και με συνεργασίες και με έρωτες, αν νιώσω ότι δεν είσαι αυτό που νόμιζα ή είχα υπολογίσει. Χρειάζεται πέντε λεπτά.

Δεν είναι σκληρό ούτε άμυνα, είναι ότι δεν είσαι αυτό. Είναι σαν να παίρνεις μία πάστα και τη σηκώνεις και μυρίζει σκ…ά. Δεν λες ωπ σόρυ; Δηλαδή, όταν συνειδητοποιείς ότι δεν είναι πάστα αλλά σκ…ά, είναι ένα δευτερόλεπτο» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια περιέγραψε και πόσο έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια. «Τώρα στα 44 έχω λιγότερες ανασφάλειες από τότε που ήμουν 25 χρονών. Είμαι πιο καλά. Είχα πάρα πολλές ανασφάλειες. Στα 25 μου είχα πάρα πολλές αγωνίες, τώρα δεν με νοιάζει καθόλου. Είχα αγωνία αποδοχής, αν αρέσω στους άλλους, αν με αγαπάνε.

Τώρα η αγωνία μου είναι αν εγώ σε συμπαθώ. Δεν αναρωτιέμαι αν σου κάνω πια, δεν με νοιάζει. Δεν είναι η εικόνα, αυτό είναι μέσα σου, το πώς αισθάνεσαι. Έβλεπα τα πάντα με μεγεθυντικό φακό, είχα τρομερές ανασφάλειες. Τώρα το λυπάμαι αυτό το κορίτσι, κρίμα».

Για τη… «διπλή ζωή» της, αποκάλυψε ότι πλέον δεν είναι διαπραγματεύσιμη. «Ζω λίγο διπλή ζωή… Αυτό που το ζουν οι χωρισμένες μανάδες. Όταν δεν έχω τα παιδιά, έχω ξαφνικά όλον αυτόν τον ελεύθερο χρόνο που πριν δεν τον είχα. Γιατί είχα τα παιδιά πάντα.

Τώρα έχω 2,5 ημέρες την εβδομάδα χωρίς τα παιδιά. Ξαφνικά δημιουργήθηκε ένα πεδίο. Στην αρχή μου ήταν δύσκολο, όλη αυτή η ησυχία. Μετά λιγότερο, και τώρα… μη διαπραγματεύσιμο.

Έφτιαξα μια μικρή ζωούλα μέσα στην κανονική ζωή που για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντική. Θα έπρεπε να το κάνουν οι άνθρωποι και μέσα στον γάμο τους».

To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: Έχω έναν «διακόπτη», μπορώ να τελειώσω σχέσεις σε πέντε λεπτά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button